top of page

Print- en Drukwerk

Kopieren
Om documenten te kopieren of af te printen kom je naar de winkel met je origine(e)l(en) en wij zorgen ervoor dat alles netjes en correct gekopieerd wordt. Formaat kan tot SRA3 (32cm x 45cm)
Ook hebben wij een groot aanbod papier waarop alles netjes kan gekopieerd worden. Dit gaat van A4 tot SRA3 wit 80gr tot 350gr en A4-A3 in gekleurd papier van 80gr tot 160gr. Spring dus gerust binnen en wij zorgen dat alles netjes in orde komt.

Printen
Gemakkelijker dan kopieren is het digitaal printen. Je komt naar de winkel met uw digitaal bestand ( CD-ROM, DVD, USB-STICK,...) en wij printen alles uit naar uw wensen met ook de verschillende soorten papiermogelijkheden. De kwaliteit is beter dan kopieren daar alles digitaal gebeurd. Maak dus thuis uw bestanden, zet ze op een digitale drager en breng ze binnen en wij zorgen voor de rest !!

Nog gemakkelijker is uw bestanden via email doorsturen. Zo kan je van thuis uit alles digitaal doorsturen (liefst PDF) en dan kunnen we direct aan de slag en kunt u ze nadat we u een seintje hebben gegeven gewoon afhalen in de winkel.

Planafdruk

Met onze groot formaat printer kunnen wij uw bouwplannen, grote tekeningen, foto's zonder problemen kopiëren, uitprinten en inscannen.

Ook de afwerking met snijden en plooien behoren tot de mogelijkheden.

Afwerking 
Al uw kopies/prints/drukwerk kunnen ook op maat afgewerkt worden.

Snijden, plooien, nieten, verzamelen, perforeren, lamineren, inbinden behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Drukwerk 

Bij Mediafabriek kan je terecht voor alle drukwerken van het ontwerp tot het drukken en afwerken er van.

Geboorte / huwelijk / folders / affiches / uitnodigingen / kaartjes / commercieel drukwerk / krantjes / ... zijn maar enkele van de voorbeelden die wij kunnen verzorgen. Wij voldoen aan alle behoeften van de klant, digitaal printen, zwart-wit of kleur, ofwel gedrukt in 1,2 of 4 kleuren op alle mogelijk papiersoorten en in alle afmetingen.
Ook kunnen wij zorgen voor het ontwerp van al uw drukwerken

Kom gerust eventjes langs of neem contact op voor verdere info

bottom of page